A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради

Новини

ФАХОВІ КОНКУРСИ ЯК ШЛЯХ ДО САМООСВІТИ

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 19.10.2022 «Про проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023», наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 24.11.2022 №420-ОД «Про умови та порядок проведення першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023», наказу Відділу освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради № 60-ОД від 24.11.2023 “Про організацію та участьу І турі Всеукраїнського конкурсу«Учитель року – 2023»” та з метою популяризації кращих педагогічних здобутків учителів селищної ради  було оголошено про реєстрацію та участь у конкурсі. Відповідно до номінацій 2023 року поділитися досвідом та перевірити власні знання було запропоновано вчителям предметів “Початкова школа”, “Фізична культура”, “Захист України” та «Основи здоров’я».

13:29 02.02.2023

“Мрія” як засіб боротьби

       Починаючи з 2015 року, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 16 червня 2015 року № 641, велика увага приділяється національно-патріотичному вихованню учасників освітнього процесу всіх ланок освіти: від дошкільної до вищої. З початком повномасштабної війни робота у цьому напрямку, на жаль, спирається не тільки на теоретичні матеріали, але й має практичне підґрунтя. Ворог використовує всі засоби, навіть наших дітей, намагаючись переконати їх у своїй  пропагандистській брехні.

13:26 02.02.2023

Про психологічну підтримку учасників освітнього процесу

В умовах російської воєнної агресії серед дітей та дорослих набувають поширення такі прояви порушення психічного здоров’я, як гострі емоційні розлади, реактивні стани, горе, переживання втрати близьких, дезорієнтація та панічні напади. З огляду на це, одним із важливих пріоритетів у діяльності закладів освіти в умовах воєнного стану є забезпечення психологічної стійкості учасників освітнього процесу, збереження та зміцнення їх ментального здоров’я. З метою забезпечення своєчасної психологічної підтримки учасників освітнього процесу, зменшення проявів травматизації серед здобувачів освіти Департаментом освіти і науки Сумської обласної адміністрації було видано наказ про впровадження та реалізацію проєкту «Завжди поруч».

13:23 02.02.2023

Про участь закладів освіти у обласних конкурсах.

Починаючи з 2015 року Департамент освіти і науки Сумської ОДА проводить конкурс на «Кращий Інтернет-сайт ЗДО». Незважаючи на військовий стан, в якому перебуває наша держава, 2022 рік не став виключенням. І, хоч всі заклади дошкільної освіти громади працюють дистанційно, ми теж приймали участь. Цьогорічна участь була не просто для «аби відмітитися», ні. Хоч заклад дошкільної освіти ясла-садок «Казка», який подав заявку для участі, і не зайняв місце серед переможців, але, все ж таки, був відзначений. Ми стали кращими серед тих, у кого зворотній зв’язок з батьками вихованців здійснюється «на відмінно».

11:51 02.02.2023

Вхід для адміністратора