A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради

ФАХОВІ КОНКУРСИ ЯК ШЛЯХ ДО САМООСВІТИ

Дата: 02.02.2023 13:29
Кількість переглядів: 25

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 19.10.2022 «Про проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023», наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 24.11.2022 №420-ОД «Про умови та порядок проведення першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023», наказу Відділу освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради № 60-ОД від 24.11.2023 “Про організацію та участьу І турі Всеукраїнського конкурсу«Учитель року – 2023»” та з метою популяризації кращих педагогічних здобутків учителів селищної ради  було оголошено про реєстрацію та участь у конкурсі. Відповідно до номінацій 2023 року поділитися досвідом та перевірити власні знання було запропоновано вчителям предметів “Початкова школа”, “Фізична культура”, “Захист України” та «Основи здоров’я».

Прийняти участь у номінаціях  “Початкова школа” та “Фізична культура”  виявили бажання найдосвідченіші: В.М.Шеремет та В.О.Жир. Однією з умов участі було зняти відео-резюме, в якому б вчитель представив свій освітній простір та методи роботи. Переглянувши відео наших педагогів, самому хочеться знову піти  до школи. Адже уроки в початковій школі це не просто “вчимося писати і читати” ні.

Це і вміння створювати проєкти - “Книга історії класу”, і пробувати себе в акторській майстерності - декламувати твори, і працювати з інформаційними технологіями та багато іншого. 

 

В свою чергу уроки фізичного виховання це спритність, вправність, здоровий дух змагання.

 

 Але, на жаль, не маючи достатнього технічного забезпечення та постійного електропостачання, приймати участь у наступних етапах конкурсу педагогам не вдалося. Та засмучуватися - не в їхніх правилах. Адже кожен фініш, це, по суті, старт. Тому що кожна перешкода, кожне нове випробовування це поштовх до самопізнання та саморозвитку. 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора