A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради

“Мрія” як засіб боротьби

Дата: 02.02.2023 13:26
Кількість переглядів: 22

       Починаючи з 2015 року, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 16 червня 2015 року № 641, велика увага приділяється національно-патріотичному вихованню учасників освітнього процесу всіх ланок освіти: від дошкільної до вищої. З початком повномасштабної війни робота у цьому напрямку, на жаль, спирається не тільки на теоретичні матеріали, але й має практичне підґрунтя. Ворог використовує всі засоби, навіть наших дітей, намагаючись переконати їх у своїй  пропагандистській брехні.

 Саме тому, Департаментом кіберполіції Національної поліції України, спільно з партнерами розроблено електронну платформу “Мрія”, що створена для об'єднання проєктів, реалізованих у синергії Кіберполіції України та волонтерів. Основною метою проєкту є протидія кремлівській пропаганді та фейковим або проросійським ресурсам у мережі Інтернет.

З метою популяризації проєктів Департаментом кіберполіції Національної поліції у Сумській області протягом лютого 2023 року буде проведено його презентацію учасникам освітнього процесу закладів загальної середньої освіти. Для цього адміністратори сайтів і сторінок у соціальних мережах закладів освіти розмістили інформацію про платформу ”Мрія”, де вказані електронні посилання на ресурси проєкту, на яких здійснюється комунікація з підписниками щодо протидії ворогу та збору інформації про нього. 

Віримо, що спільними зусиллями ми навчимося аналізувати матеріал та протидіяти пропагандистській машині ворога.


« повернутися

Вхід для адміністратора