A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ЗНО (внесено зміни)

Дата: 25.11.2021 13:23
Кількість переглядів: 46

 

24 листопада 2021 року Уряд ухвалив зміни до загального порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання.
Внесення змін до порядку дозволить актуалізувати цей документ, увідповіднити його до нових реалій проведення іспитування, зокрема й в умовах карантину.
Зазначимо, порядок визначає основні засади підготовки та проведення ЗНО з метою забезпечення права осіб на рівний доступ до освіти та/або контролю відповідності результатів навчання державним вимогам.

Крім того, Міністерство освіти і науки України також визначило механізм залучення представників закладів до проведення тестування та інших випробувань із використанням організаційно-технологічних процесів ЗНО.

Як повідомляє Український центр оцінювання якості освіти, тестування основної сесії ЗНО-2022 відбудуться за таким графіком: фізика - 23 травня; хімія - 26 травня; українська мова, українська мова і література - 31 травня; математика, математика (завдання рівня стандарту) - 3 червня; іспанська мова, німецька мова, французька мова - 6 червня; англійська мова - 7 червня; історія України - 10 червня; географія - 14 червня; біологія - 17 червня.

  • Нагадаємо, 15 вересня очільник МОН Сергій Шкарлет заявив, що переможці цьогорічних міжнародних учнівських олімпіад з математики, фізики, інформатики та хімії отримають президентські стипендії у розмірі 100 тис. грн.

« повернутися

Вхід для адміністратора