A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради

Серпнева конференція педагогічних працівників Зноб-Новгородської селищної ради

Дата: 30.08.2021 10:57
Кількість переглядів: 51

Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневими конференціями педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості.

27 серпня 2021 року традиційно відбулася серпнева конференція педагогічних працівників щодо підсумків розвитку дошкільної та загальної середньої освіти у 2020 – 2021 навчальному році, завдання на 2021 – 2022 навчальний рік.

Участь у конференції взяли педагогічні працівники закладів дошкільної та загальної середньої освіти, представники відділу освіти, молоді та спорту та запрошені гості.

Привітати педагогів прийшов депутат Зноб-Новгородської селищної ради, Голова постійної комісії з питань освіти В.І.Гончаров. Він відзначив труднощі в роботі педагогів, особливо в умовах пандемії. Разом з тим побажав здоров’я, терпіння, творчої наснаги на нелегкій педагогічній ниві й вручив подяки відділу освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради вчителям, які підготували учнів-призерів ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та приділяють велику увагу у вихованні творчої молоді.

На початку заходу увазі педагогічної спільноти була представлена презентація-огляд закладів освіти селищної ради. Фото презентації яскраво відображали матеріально-технічну базу закладів освіти відповідно до впровадження оновленого Базового компоненту дошкільної освіти та впровадження Нової української школи.

Продовжив роботу конференції начальник відділу освіти, молоді та спорту  М.Д.Андрущенко. Він привітав освітян з початком нового навчального року та розповів про досягнення освітньої галузі Зноб-Новгородської селищної ради за 2020 – 2021 навчальний рік .

Реформи у суспільстві не оминули й таку консервативну галузь, як освіта. Саме про це розповів у своїй доповіді «Реформа і освіта – погляд з середини» керівник Журавського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» М.М.Чухно. Він наголосив, що кардинальні трансформації потребують не лише оновлення законодавства, освітніх програм і державних стандартів – тобто того, що можливо зробити на рівні центральної влади, а рушіями масштабних змін мають бути вчителі. Саме про це розповіла вчителька початкових класів Зноб-Трубчевського НВК З.М.Муравйова. Вона підкреслила необхідність опанування вчителями ключових компетентностей, відповідно до концепції Нової української школи, та прищеплення їх здобувачам освіти.

За підсумками конференції було прийнято відповідну резолюцію.

У підсумку до конференції начальник відділу освіти, молоді та спорту підкреслив, що головна мета педагогічної спільноти –продовжувати створювати таку школу, в якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті.

Вдалого та успішного  НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!



« повернутися

Вхід для адміністратора